Organisatie Algemeen


Locatie
Vanaf oktober 2015 vinden de zittingen van de Vastgoedveiling Schiphol plaats in: Hyatt Place Amsterdam-Airport, Rijnlanderweg 800 te Hoofddorp.
Klik hier voor een routebeschrijving.

Internetbieden
Ook via internet kan geboden worden op de objecten. Zowel bij inzet als afmijnen. Op deze site vindt u onder de button 'Internetbieden' alle informatie hoe u zich als bieder kunt laten registreren. Een registratie als internetbieder geldt voor alle notariŽle regioveilingen met internetbieden.

Vastgoedveiling Schiphol (regio Amsterdam)
De Stichting regioveiling Schiphol biedt de onroerend goed veilingen op Schiphol aan voor het aandachtsgebied Amsterdam en omstreken. Deze stichting
neemt uitsluitend de organisatorische werkzaamheden van de onroerend goed veilingen voor haar rekening. (NotariŽle) Veilingen kunnen via deze site, door veilende notariskantoren, aangemeld worden. Het gemeenschappelijk veilen door notarissen leidt tot een beter bezoek aan de veilingen en lagere kosten.

Specifieke vragen over een bepaald pand zoals bijvoorbeeld achterstallige kosten en bezichtigingen dient u te stellen aan de notaris die het object ter veiling aanbiedt. De onroerend goed veilingen vinden plaats onder leiding en verantwoordelijkheid van een notaris.Aankomende regioveilingen

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze gratis nieuwsbrief. Hiermee blijft u op de hoogte van onze veilingen.